Contact
Praktijk Horst
Westsingel 98
5961 DH Horst
Tel.: 077-398 50 45
geopend van maandag t/m vrijdag
Email: e.m.dijkman@kpnmail.nl
locatie Horst
Medisch Centrum Sevenum
Pastoor Vullinghsstraat 10
5975 AP Sevenum
Tel: 077 – 398 5045
geopend op vrijdagochtend en vrijdagmiddag
Email:
e.m.dijkman@kpnmail.nl
locatie Sevenum

Onze praktijk is dagelijks van 08.30 uur tot en met 17.45 uur met therapeuten bezet. Omdat wij met clienten werken, is het voor ons niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. Neemt u ons dit niet kwalijk, maar wij willen onze aandacht tijdens het werken volledig op onze cliënten kunnen blijven richten. Er is daarom een antwoordapparaat. Wilt u graag dat we u terugbellen, spreekt u dan a.u.b. uw boodschap en telefoonnummer in!

Voor afzeggingen

U kunt te allen tijde afzeggen door in te spreken op ons antwoordapparaat. wanneer een afspraak niet, of niet tijdig wordt afgezegd kunnen wij deze niet bij de zorgverzekeraar declareren. Wij vragen u daarom minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders zullen de kosten bij persoonlijk in rekening gebracht worden.

Voor aanmelding

Wenst u persoonlijk contact, dan zijn wij voor u aanspreekbaar op woensdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur. U kunt een aanmelding verder te allen tijde inspreken op ons antwoordapparaat. We bellen U dan zo spoedig mogelijk.

U kunt ook uw aanmelding of informatie aanvraag digitaal naar ons sturen door onderstaand uw gegevens in te vullen en deze aan ons te verzenden. Wij zullen dan z.s.m. Contact met u opnemen.

Met een vraag

Spreek uw naam en telefoonnummer in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Behandelovereenkomst

U kunt hier onze behandelovereenkomst downloaden.

Wij werken binnen de praktijk met een behandelovereenkomst om afspraken vast te leggen zoals de WGBO ( Wet Geneeskundige Behandel Overeenkomst) dit van ons vraagt. Wij vragen u deze behandelovereenkomst uit te printen, door te lezen en bij de eerste afspraak mee te nemen. Indien wenselijk kunnen eventuele vragen of onduidelijkheden besproken worden bij de eerste afspraak.

Logopediepraktijk Horst aan de Maas is aangesloten bij: KKDZ (KwaliteitsKring Dyslexie Zuid).

Praktijkadressen:

Horst:
het Zorghoes
Westsingel 98, 5961 DH

Sevenum:
Medisch Centrum Sevenum
Pastoor Vullinghsstraat 10, 5975 AP

Tel: 077 – 398 50 45  –  E-mail: e.m.dijkman@kpnmail.nl  –  Internet: www.logopediehorstaandemaas.nl